2 szuper egyszerű adventi naptár pároknak

2017/12/03. - írta: Tóth Melina Zita

Az ünnepek előtti stressz időszakában érdemes lehet visszahozni gyermekkorunk adventi naptárát kicsit másképp párkapcsolatunkba.

Újra közelednek az ünnepek. Rövidülnek a nappalok. Budapesten és a nagyobb városokban megjelennek a karácsonyi vásárok. A munkahelyeken megkezdődnek az év végi hajtások és az egyetemeken rohamosan közeledik a vizsgaidőszak. Egyszerre érzünk örömet, szorongást és stresszt.

Mikor végre beköszöntenek az ünnepek mi magunk még akkor se tudunk megpihenni, a folytonos családlátogatások, vendégségek miatt. Szóval ez az egész december minden csak nem nyugodt. Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni saját magunkról is, nemhogy szegény párunkról. Sajnos ebben az időszakban sokkal kevésbé figyelünk egymásra, és a sok stressz miatt hajlamosak lehetünk türelmetlenek lenni párunkkal, ami egyértelmű, hogy nem jó. Hová is tűnt a nyugodt, izgalmakkal és boldogsággal teli, felhőtlen gyermekkori ünnepvárás. Nem lenne kedvünk visszacsempészni ezt párkapcsolatunkba? Pedig nem kell hozzá sok minden csak némi kreativitás és odafigyelés.

Íme 2 szerelmeseknek szóló saját kivitelezésű adventi naptárszerű ötlet:

e38493b9bdae5c2c189947881a6fc1b0.jpg

1.     
Meglephetjük egymást minden nap egy-egy apró üzenettel, ami, lehet saját ötlet vagy egy kedves idézet a netről. Ezeket az üzeneteket eljuttathatjuk párunkhoz apró cetli formájában, amit valahova becsempészünk hozzá vagy akár kicsit kényelmesen ugyan, de elküldhetjük neki üzenetben. Higgyétek el ezek a kedves kis mondatok/szövegek könnyen apró boldogságot okozhat a szerelmünknek.

Ezt az ötletet kis kreativitással akár kalendárium formájában is előre elkészítheted akár pár óra alatt.

2.       

Ez már picivel több erőfeszítést igényel, de megérheti, ha párunk nem annyira érzelmes típus. Gondolatok helyett apró ajándékokkal lepjétek meg egymást advent minden napján. Ez lehet egy apró csoki, egy kellemes masszázs, forró fürdő vagy egy finom vacsora, csak képzeletetek meg pénztárcátok szabhat határt, de okosan bármit kreatívan megvalósíthattok.

 

A lényeg, hogy minden nap gondoljunk kedvesünkre és próbáljunk neki örömet okozni a stresszes napokon is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketnemegyigen.blog.hu/api/trackback/id/tr7313415539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása